Hieronta

Ensimmäisellä hoitokerralla kartoitetaan asiakkaan alkutilanne haastattelulla ja tutkimisella. Jokaiselle asiakkaalle tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma.
Suosittelen ensimmäiselle kerralle 60min hieronta-aikaa, jolloin alkukartoituksen jälkeen jää hieronnallekin runsaasti aikaa.

Käytän hieroessa monipuolisia otteita; klassisia sekä urheilijoiden hieronnassa käytettyjä erikoistekniikoita asiakkaan tilanteen ja toiveet huomioiden.
Voit siis tulla esimerkiksi hakemaan apua lihasperäisiin ongelmiin, palauttamaan kehon kovasta treenistä tai vain rentoutumaan ja ehkäisemään kiputilojen syntymistä.


Klassinen/urheiluhieronta

30min – 27,00 € (osahieronta)
Sopii jonkin tietyn ongelma-alueen spesifiseen käsittelyyn, esim. niska tai pohkeet.

45min – 37,00 € (puolihieronta)
Sopii muutamien alueiden tarkkaan käsittelyyn, esim. niska + hartiat + rinta.

60min – 45,00 € (puolihieronta)
Sopii muutamien alueiden kunnolliseen käsittelyyn, esim. alaselkä + pakarat + takareidet.

90min – 59,00 € (kokohieronta)
Esim. koko vartalon hieronta tai useamman alueen tarkempi käsittely.
Koko vartalon hieronnassa ei perehdytä niinkään ongelmakohtiin vaan koko vartalon rentouttamiseen.

Eri kestoisten hierontojen esimerkit ovat vain suuntaa antavia. Jokaisella hierontakerralla sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa asiakaslähtöisesti hierottavat alueet.


Raskaushieronta

Vauvalle paras kasvualusta on kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva äiti. Hieronta helpottaa raskauden aiheuttamia liitoskipuja, hermosärkyjä, lihaskireyksiä ja turvotuksia samalla rentouttaen äidin mieltä ja kehoa.
Odottava äiti hierotaan kylki-tai puoli-istuvassa asennossa.
Hieronnassa käytetyt erikoistyynyt takaavat turvallisen ja tuetun asennon, jolloin äidin on helpompaa rentoutua. Hieronnan aikana sekä äidin että vauvan olo huomioidaan koko ajan. Väliaineena käytetään hajusteettomia ja raskaana oleville sopivia hoitoöljyjä.

Hieronta on myös mahdollinen (heti) synnytyksen jälkeen helpottamaan synnytyksen aiheuttamia lihasjännityksiä sekä palautumiseen. Vauvan voi ottaa mukaan hierontahuoneeseen.

60min – 50,00 € (puolihieronta)

90min – 75,00 € (kokohieronta)


Aromahieronta

Aromahieronta on syvärentouttava kokovartalohoito. Tarkoin valitut, korkealaatuiset eteeriset öljyt hellivät kehoa ja mieltä. Hoito sopii erittäin hyvin laukaisemaan stressitilaa kehosta. Hoidon jälkeen olo on levännyt ja rentoutunut.

45min – 55,00 € (puolihieronta)

60min – 65,00 € (kokohieronta)


Lymfaattinen hieronta

Lymfaattinen hieronta on hellävarainen, mutta erittäin tehokas hoitomenetelmä, jolla aktivoidaan imunestejärjetelmää pehmeästi pumppaavin liikkein. Lymfaattista hierontaa suositellaan mm. stressistä ja kiputiloista kärsiville, niveltulehduksia sairastaville, urheilijoille, laihduttajille, ummetuksesta ja turvotuksesta kärsiville sekä leikkauksista toipuville. 

30min – 35,00€

60min – 58,00€

90min – 70,00€

Comments are closed