Kasvot

Varatessasi aikaa kasvohoitoon, ei Sinun tarvitse välttämättä tietää millaisen kasvohoidon haluat. Me Edeassa kartoitamme aina hoidon aluksi ihosi tarpeet sekä toiveesi ihosi suhteen. Räätälöimme hoidot näiden tietojen pohjalta sekä teemme ihonhoitosuunnitelman. Voit siis rentoutua asiantuntevissa ja osaavissa käsissä!

Hoidon jälkeen ihosi on kauniin kuulas, eikä punoita.  Voimme toiveestasi tehdä kevyen ehostuksen kasvohoidon jälkeen (sis. CC-voide, kulmakynä ja huulikiilto). Saat myös mukaasi kirjallisen ihonhoidon opastuksen sekä juuri Sinun ihollesi suositellut tuotteet, jotka tukevat ihosi päivittäistä toimintaa sekä ylläpitävät kasvohoitojen tuloksia.

Tervetuloa nauttimaan hemmottelusta sekä tuloksellisista hoidoista!


Moisturizing Treatment

Syväkosteuttava kasvohoito kuivalle kosteusköyhälle iholle. Pääaktiiviaineet mm. Madecassoside, Beetaglukaanit, Fucogel. Nämä vaikuttavat ainesosat auttavat nostamaan ihon kosteuspitoisuutta ja pehmentävät kuivuudesta johtuvat juonteet ja rypyt. Kosteutettu iho on elinvoimainen sekä vahvempi ulkoisia haittavaikutuksia vastaan.
Hoitoaika: n.60min
Hinta: 55€

Clear+ Treatment

Tasapainottava kasvohoito epäpuhtaalle, rasvaiselle iholle. Hoito stimuloi ihoa vastustamaan epäpuhtauksia, niin olemassa olevia, kuin ihon alla olevia. Pääaktiiviaineet BioEcolia ja Panthenol vahvistavat ihoa suojaavaa happovaippaa, vähentävät ihon punoitusta ja epäpuhtauksia sekä auttavat taistelemaan tulehduksia vastaan. Iho on kauniin raikas ja sen hapenottokyky on parantunut.
Hoitoaika: n.60min
Hinta: 65€

Hyper Sensitive Treatment

Rauhoittava kasvohoito herkälle, ärtyneelle iholle. Bioactive Sensitive Complex- yhdiste palauttaa ihon luonnollisen tasapainon sekä rauhoittaa pienet ärsytykset. Derma Membrane Complex tasapainottaa ihon happovaipan ja auttaa aktiiviaineita imetymään syvemmälle ihoon. Panthenol rauhoittaa ja ehkäisee mahdollisia ärsytyksestä johtuvia tulehduksia ihossa. Sopii hyvin hajusteyliherkistyneelle sekä herkälle akneiholle.
Hoitoaika: n.60min
Hinta: 70€

Energizing&Perfect Treatment

Kirkastava ja heleyttävä kasvohoito väsyneelle, samealle iholle. Hoito ehkäisee tehokkaasti väsymyksen ja stressin näkyviä merkkejä ihossa sekä parantaa ihon kosteuspitoisuutta. Energisoivat raaka-aineet aktivoivat ihon soluaineenvaihduntaa ja mikroverenkiertoa, raviten optimaalisesti kasvojen ihoa. Ihosta tulee elinvoimainen, tasainen ja säteilevä.
Hoitoaika: n.60min
Hinta: 65 €

Firming Cell Treatment

Kevyesti kiinteyttävä, ihoa tasoittava kasvohoito ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin. Anti-Age Complex- yhdiste koostuu argan kantasolu- uutteesta ja biopeptideistä. Tämä raaka-aine ehkäisee todella tehokkaasti ihon kronologista vanhenemista, suojaa kollageeni -ja elastiini säikeitä sekä parantaa ihon kimmoisuutta. Ihon pinta on silkkisen tuntuinen ja olemassaolevat pienet juonteet ovat madaltuneet.
Hoitoaika: n.60min
Hinta: 75€

Global Treatment

Aikuiselle, väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Hoito stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, tasoittaa juonteita ja ryppyjä sekä tukee uusien solujen kehittymistä. Ihosta tulee napakampi, tasaisempi ja kiinteämpi.
Hoitoaika: n. 60min
Hinta:  85€

Decollete&Bust Firming Treatment

Kaulan ja decollettee -alueen erikoishoito. Tehokkaat ja tutkitut aktiiviaineet ravitsevat, vahvistavat ja elvyttävät ohutta, herkkää ihoaluetta tehden sen rakenteesta napakamman ja sileämmän. Juonteet ja rypyt tasoittuvat sekä ihosta tulee pehmeä ja tasaisen sävyinen.  Voidaan yhdistää mikroneulaus sarjahoitoon.
Hoitoaika: n. 30min
Hinta:  49€

 


BIODROGA MD Happohoito

Ihoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti uudistava happokuorinta kasvoille. Tasoittaa aknearpia, juonteita ja pigmenttimuutoksia sekä kirkastaa ihon sävyä ja puhdistaa ihohuokosia. Suositellaan 5x hoitosarjana.
Hoitoaika: n. 60min
Hinta: 75 €
5x sarja: 325 € (norm. 375€)

Biodroga MD Skin Booster Acid -happohoidon voivat tehdä vain Biodroga MD erityiskoulutuksen käyneet kosmetologit.

BIODROGA MD Mikroneulaus

Mikroneulaus aiheuttaa pienen vamman ihon syvempään kerrokseen. Ihon oma korjausmekanismi alkaa välittömästi ”korjata” mikrovammaa.
Samanaikaisesti toivottu kollageenisynteesi alkaa tuottamaan uusia kollageenisäikeitä  ja muodostamaan elastiinia ja hyaluronihappoa. Epidermis rakentuu sisältä ulospäin ja siitä tulee kiinteämpi. Mikroneulauksella ihoon aiheutetut mikrokanavat toimivat tehokkaina kanavina vaikuttaville aineille. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen iho näyttää raikkaammalta, kiinteämmältä ja elinvoimaisemmalta.

Impure Skin mikroneulaus käsittely tasoittaa tehokkaasti aknearpia, supistaa laajentuneita huokosia sekä parantaa ihon sävyä.
Suositellaan 6x sarjahoitona.
1. mikroneulauskäsittely (sis. oma Beauty Roller)
Hinta: 159 €
Sarjahoidon seuraavat hoidot 2-6 hintaan á  115€

Anti-age mikroneulaus käsittely sopii hyvin juonteisiin ja ryppyihin, ikääntyvälle ja veltostuneelle iholle.
Suositellaan 6x sarjahoitona.
1. mikroneulauskäsittely (sis. oma Beauty Roller)
Hinta: 179 €
Sarjahoidon seuraavat hoidot 2-6 hintaan á 135€

 

 

 

Comments are closed