Tietoa meistä

KAUNEUSHOITOLA EDEA

Hoitolamme Juuassa tarjoaa laadukkaita, korkeatasoisia ihonhoitopalveluita. Olemme erikoistuneet kasvojen ihonhoitoon ja käytössämme on lääketieteellinen ammattihoitolasarja BIODROGA MD, jonka tehokkailla hoidoilla saavutamme upeita tuloksia ja pystymme hoitamaan erilaisia iho-ongelmia, muun muassa akne, rosacea, atopia.
Hoitolamme tarjoaa myös muita kauneuspalveluita sekä hierontapalveluita. Kaikki hoidot suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaisesti. Suosittelemme aina hoidon jälkeen asiakkaalle sopivat kotihoitotuotteet sekä oheistamme niiden käytössä.

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan tehokkaista, tuloksellisista hoidoista hyvän olon hoitolaamme!


HENKILÖKUNTA

Omistaja/Yrittäjä, SKY-kosmetologi Krista Pennanen

” Ole kaunis. Ole Sinä.”
Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2013 ja työskentelin valmistumiseni jälkeen kasvojen ihonhoitoon erikoistuneessa hoitolassa. Kauneushoitola Edean yrittäjänä olen toiminut keväästä 2015 alkaen.
Kauneudenhoitoala on monipuolinen ja jatkuvasti kehittyvä ala, joten minulle on tärkeää pitää yllä ammattitaitoani ja kouluttautua jatkuvasti, jotta voin tarjota asiakkailleni mahdollisimman tehokasta, täsmällistä sekä tuloksellista hoitoa. Olen erikoistunut kasvojen ihonhoitoon, mutta hoitolamme tarjoaa myös muita kauneuspalveluita.
Toivotan Sinut sydämellisesti tervetulleeksi hoitolaamme rentoutumaan, nauttimaan kauneudestasi sekä tehokkaista hoidoista.

 

 

Yrittäjä, Koulutettu hieroja Sarianna Kallinen

”Sinä olet arvokas. Sinulla on oikeus huolehtia itsestäsi”
Palveluvalikoimaani kuuluu lihaksia muokkaavat ja jännitystiloja poistavat urheilu- ja klassinen hieronta, sekä koko vartaloa hemmottelevat aromaterapiahoidot. Odottaville äideille löytyy rentouttavaa raskaushierontaa, jossa käytetään erikoistyynyjä turvaamaan tuettu ja rento asento.
Olen käynyt liikunnanohjaajan peruskoulutuksen sekä urheiluhierojakoulutuksen. Lisäksi olen erikoistunut raskaana olevien hierontaan. Tulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu voice massage-terapeuttikoulutus. 

Comments are closed