Tietoa meistä

KAUNEUSHOITOLA EDEA

Hoitolamme Juuassa tarjoaa laadukkaita, korkeatasoisia ihonhoitopalveluita. Olemme erikoistuneet kasvojen ihonhoitoon ja käytössämme on lääketieteellinen ammattihoitolasarja BIODROGA MD, jonka tehokkailla hoidoilla saavutamme upeita tuloksia ja pystymme hoitamaan erilaisia iho-ongelmia, muun muassa akne, rosacea, atopia.
Hoitolamme tarjoaa myös muita kauneuspalveluita sekä hierontapalveluita. Kaikki hoidot suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaisesti. Suosittelemme aina hoidon jälkeen asiakkaalle sopivat kotihoitotuotteet sekä oheistamme niiden käytössä.

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan tehokkaista, tuloksellisista hoidoista hyvän olon hoitolaamme!


HENKILÖKUNTA

 

Omistaja, SKY-kosmetologi Krista Pennanen

” Ole kaunis. Ole Sinä.”
Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2013 ja työskentelin valmistumiseni jälkeen kasvojen ihonhoitoon erikoistuneessa hoitolassa. Kauneushoitola Edean yrittäjänä olen toiminut keväästä 2015 alkaen.
Kauneudenhoitoala on monipuolinen ja jatkuvasti kehittyvä ala, joten minulle on tärkeää pitää yllä ammattitaitoani ja kouluttautua jatkuvasti, jotta voin tarjota asiakkailleni mahdollisimman tehokasta, täsmällistä sekä tuloksellista hoitoa. Olen erikoistunut kasvojen ihonhoitoon, mutta hoitolamme tarjoaa myös muita kauneuspalveluita.
Toivotan Sinut sydämellisesti tervetulleeksi hoitolaamme rentoutumaan, nauttimaan kauneudestasi sekä tehokkaista hoidoista.

 

 

 


 Koulutettu hieroja Sarianna Kallinen

”Sinä olet suuri ihme. Sinulla on oikeus huolehtia itsestäsi.”

Olen valmistunut urheiluhierojaksi vuonna 2016 Itä-Suomen Liikuntaopistosta.
Lisäksi olen erikoistunut odottavien äitien hierontaan sekä lymfaattiseen hierontaan.
Rakastan itseni kehittämistä ja uusia kokemuksia. Tahdon antaa asiakkailleni hetken,
jossa he saavat kokonaisvaltaisesti levätä ympärillä pyörivästä arjesta, täysin oikeutetusti. 


SKY-kosmetologi Auli Kotovaara

”On tärkeää hoitaa itseään kokonaisvaltaisesti”

Valmistuin etelä-Suomen kosmetologikoulusta vuonna 2008. Vahva kiinnostus käsillä tekemiseen ja ihmisen hyvinvointiin johdatti minut opiskelemaan vielä vähän vanhempanakin uuteen ammattiin. Olen työskennellyt aiemmin mm. spa-kosmetologina Imatralla. Mielestäni kauneus lähtee sisältäpäin ja on tärkeää hoitaa itseään kokonaisvaltasesti, jotta voi hyvin! Toivon, että asiakkaani saavat hyvänolon ja rauhallisen mielen hoidoissani sekä lähtevät hyvillä mielin hetken rentoutuneena kohti uutta päivää.

 

Comments are closed