Tietoa meistä

KAUNEUSHOITOLA EDEA KOLI

Kauneushoitola Edea Koli on spa-hoitoihin erikoistunut hoitola, joka sijaitsee kansallismaiseman sydämessä, Break Sokos Hotel Kolin yhteydessä. Hoitolamme palveluista löydät niin syvärentouttavat spa-vartalohoidot ja hieronnat, kuin hyvänolon kasvohoidot sekä muut kauneuspalvelut. Meillä on myös erikoisuutena parihuone, jossa voitte yhdessä pariskuntana tai vaikka ystävän kanssa rentoutua valitsemissanne hoidoissa samaan aikaan. Rentoutuminen, hyvä olo ja hemmottelu – irtiotti arjesta tunnelmallisessa hoitolassamme. Tervetuloa!


HENKILÖKUNTA

SKY-kosmetologi Malla Voutilainen

Kauneuden syvin olemus on pinnan alla.”

Valmistuin kosmetologiksi Turun ammatti-instituutista 2005. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt, sekä hoitoloissa, että kylpylä maailmassa. Työssäni olen erikoistunut vartalo-, sekä spa-hoitoihin. Pidän erityisesti spa-hoidoista, sillä niissä keskitytään asiakkaan hemmotteluun ja kokonaisvaltaiseen rentouttamiseen. Kauneuden hoidossa tärkeintä on huolehtia itsestä kokonaisvaltaisesti. Pyrin työssäni ohjaamaan asiakkaita huolehtimaan itsestään niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin. 

 

 

 


 Koulutettu hieroja Sarianna Kallinen

”Sinä olet suuri ihme. Sinulla on oikeus huolehtia itsestäsi.”

Olen valmistunut urheiluhierojaksi vuonna 2016 Itä-Suomen Liikuntaopistosta.
Lisäksi olen erikoistunut odottavien äitien hierontaan sekä lymfaattiseen hierontaan.
Rakastan itseni kehittämistä ja uusia kokemuksia. Tahdon antaa asiakkailleni hetken,
jossa he saavat kokonaisvaltaisesti levätä ympärillä pyörivästä arjesta, täysin oikeutetusti.

 

 


SKY-kosmetologi Auli Kotovaara

”On tärkeää hoitaa itseään kokonaisvaltaisesti”

Valmistuin etelä-Suomen kosmetologikoulusta vuonna 2008. Vahva kiinnostus käsillä tekemiseen ja ihmisen hyvinvointiin johdatti minut opiskelemaan vielä vähän vanhempanakin uuteen ammattiin. Olen työskennellyt aiemmin mm. spa-kosmetologina Imatralla. Mielestäni kauneus lähtee sisältäpäin ja on tärkeää hoitaa itseään kokonaisvaltasesti, jotta voi hyvin! Toivon, että asiakkaani saavat hyvänolon ja rauhallisen mielen hoidoissani sekä lähtevät hyvillä mielin hetken rentoutuneena kohti uutta päivää.

 

 

 


Omistaja, SKY-kosmetologi Krista Pennanen

” Ole kaunis. Ole Sinä.”
Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2013 ja työskentelin valmistumiseni jälkeen kasvojen ihonhoitoonerikoistuneessa hoitolassa. Kauneushoitola Edean yrittäjänä olen toiminut keväästä 2015 alkaen.
Kauneudenhoitoala on monipuolinen ja jatkuvasti kehittyvä ala, joten minulle on tärkeää pitää yllä ammattitaitoani ja kouluttautua jatkuvasti, jotta voin tarjota asiakkailleni mahdollisimman tehokasta, täsmällistä sekä tuloksellista hoitoa. Olen erikoistunut kasvojen ihonhoitoon, mutta hoitolamme tarjoaa myös muita kauneuspalveluita.
Toivotan Sinut sydämellisesti tervetulleeksi hoitolaamme rentoutumaan, nauttimaan kauneudestasi sekä tehokkaista hoidoista.

 

Comments are closed