Kauneustuotteet

KAUNEUSTUOTTEET SIVULTA LÖYDÄT KAIKKI HOITOLAN TUOTEUUTUUDET SEKÄ TUOTE-EDUT.

 

ARTDECO -Ammattilaismeikkisarja

Ammattilaisten suosima ARTDECO – meikkisarja vihdoin saatavilla hoitolastamme! Laaja valikoima laadukkaita meikkituotteita suoraan meikkitrendien huipulta. Sarjan värejä ja tuotteita voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin rasioihin – luo oma luottomeikkituotteiden kokonaisuus kätevästi! Tuotteet saatavilla hoitolastamme 20.7. 2017 alkaen. Tervetuloa luomaan oma, hurmaava meikkikokonaisuutesi!


 

VELVET GLOVE HAND CARE 
Syväkosteuttava, kuivaa ihoa ravitseva käsivoide. Aktiiviaineet suojaavat ihosoluja, korjaavat ihovaurioita sekä kosteuttavat tehokkaasti myös kynsiä ja kynsinauhoja. Imeytyy välittömästi ja jättää silkkisen pehmeän tunteen käsille.
Hinta: 29,40 €


 

BIODROGA CELLULAR BODY LOTION  
Hoitava vartalovoide anti-age -vaikutuksella. Pääaktiiviaineet täydentävät ihon kosteusvarastoja, pidentävät kantasolujen ikää sekä parantavat ihon aineenvaihduntaa. Ihosta tulee elinvoimainen, sileä ja silkkisen pehmeä.
Hinta: 37,80 €


BALANCING SPRAY-ON BODY SERUM
Ihanteellinen vartalonhoitotuotelle kaikille, ketkä suosivat suihkutettavaa versiota vartalovoiteesta. Tuote imeytyy hetkessä, eikä jätä iholle öljyistä kalvoa. Seerumi kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja jättää sen raikkaan tuntuiseksi koko päiväksi. Kesäajan ehdoton ykkönen vartalotuotteissa!
Hinta: 58,50 €

 

 


BIODROGA MD CC-CREAM

CC-voide on monivaikutteinen tuote, jonka avulla saat ihostasi tasaisen ja hyvin hoidetun näköisen. Aktiiviaine tripeptidi tukee ihon toimintoja uuden kollageenin muodostumisen aikana, hyaluroniasetaatti kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja valoa heijastavat pigmentit tekevät ihosta raikkaan kuulaan näköisen. Yksi tuote sopii kaikille kapsuloitujen väripigmenttien ansiosta; sävy mukautuu oman ihon sävyyn. Voiteessa on suojakerroin 20.

Saatavilla on myös CC-cream for redness skin punoittavalle iholle. Voide on vihertävän sävyinen, jolloin se tasoittaa välittömästi ihon punaisuutta antaen kauniin tasaisen lopputuloksen.
Hinta: 49 €

cc-voide

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed