Kauneustuotteet

KAUNEUSTUOTTEET SIVULTA LÖYDÄT KAIKKI HOITOLOIDEN TUOTEUUTUUDET SEKÄ TUOTE-EDUT.

 

REPAIR + CELL DAY CARE SPF15

Hoitovoide valon vaurioittamalle iholle. Aktiiviaineet Ectoin ja Repair Complex korjaavat ihossa olevia lieviä valovaurioita, parantavat ihon vastutustuskykyä ja samalla alppiruusukantasolu-uute antaa suojan ihon omille kantasoluille. Valon aiheuttama ihon ennenaikainen vanheneminen estyy ja iho säilyttää elinvoimansa. Hoitovoide sisältää suojakertoimen 15.
Hinta: 70€


KUITUKANGASNAAMIOT

Suositut ja tehokkaat kuitukangasnaamiot saatavilla nyt hoitoloistamme! Käyttö: Aseta naamio puhdistetulle iholle ja anna vaikuttaa 10-15min. Poista naamio ja hiero imeytymätön seerumi pehmeästi ihoon. Levitä sen jälkeen hoitovoiteet ihoon.

Blue Orchid Sheet Mask
Sinisen orkidean uute yhdessä 2-molekyylikokoisen hyaluronihapon kanssa tehokosteuttavat kasvojen ihon välittömästi, tehden siitä raikkaan, elinvoimaisen ja täyteläisen näköisen. Täydellinen kosteuskylpy kuivalle ja väsyneelle iholle!
Hinta: 10€

White Tryffel Sheet Mask
Valkoisen tryffelin uute yhdessä Derma-Tightener -yhdistelmän kanssa kohottaa kasvonpiirteitä ja napakoittaa ihon jo muutamassa minuutissa. Iho näyttää välittömästi kiinteämmältä ja nuorekkaalta. Täydellinen tuhkimonaamio esim. ennen juhlia.
Hinta: 10€

 

Golden Caviar Sheet Mask
Ylellisyyttä iholle kaviaarin muodossa; kaviaariuute yhdessä hyaluronihapon ja Argan kantasolu-uutteen kanssa kiinteyttävät ihoa, elvyttävät ihon toimintoja sekä stimuloivat mikroverenkiertoa. Ihosta tulee välittömästi elastisempi, ihohuokoset ovat supistuneet ja iho näyttää kauniin kiinteältä. Loistava naamio, kun halutaan nopeita tuloksia ja hetki ylellisyyttä!
Hinta: 10€


MD ANTI-REDNESS CALMING CREAM 

Punoittavan, couperosaihon hoitovoiteella on rauhoittavia ja ihoa vahvistavia ominaisuuksia. Aktiiviaineet Telagyn™, SymCalmin® ja verigreipin lehtiuute vaalentavat ihon punoitusta, supistavat hiusverisuonia sekä rauhoittavat ihoärsytyksiä. Säännöllisesti käytettynä voide pienentää ja vaalentaa punoittavia ihoalueita kasvoilla.
Hinta: 88€


VELVET GLOVE HAND CARE 
Kuivien käsien pelastaja! Syväkosteuttava, kuivaa ihoa ravitseva käsivoide. Aktiiviaineet suojaavat ihosoluja, korjaavat ihovaurioita sekä kosteuttavat tehokkaasti myös kynsiä ja kynsinauhoja. Imeytyy välittömästi ja jättää silkkisen pehmeän tunteen käsille.
Hinta: 29,40 €

Nyt tämä kuivien käsien pelastaja myös kätevässä matkakoossa, 15ml.
Hinta: 10,00€

 


BIODROGA MD CC-CREAM

CC-voide on monivaikutteinen tuote, jonka avulla saat ihostasi tasaisen ja hyvin hoidetun näköisen. Aktiiviaine tripeptidi tukee ihon toimintoja uuden kollageenin muodostumisen aikana, hyaluroniasetaatti kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja valoa heijastavat pigmentit tekevät ihosta raikkaan kuulaan näköisen. Yksi tuote sopii kaikille kapsuloitujen väripigmenttien ansiosta; sävy mukautuu oman ihon sävyyn. Voiteessa on suojakerroin 20.

Saatavilla on myös CC-cream for redness skin punoittavalle iholle. Voide on vihertävän sävyinen, jolloin se tasoittaa välittömästi ihon punaisuutta antaen kauniin tasaisen lopputuloksen.
Hinta: 54 €

cc-voide

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed